Privacy beleid voor app gebruikers van Mijn Bouwplanning

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in ons privacy beleid welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Door de applicaties van Mijn Bouwplanning te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy beleid en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen?

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over ons privacy beleid, kunt u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is:

Gebruik van `cookies`

Wij proberen het gebruik van `cookies` tot een minimum te beperken. Op het moment dat u keuzes maakt in de app wordt een deel van de gegevens in de cache van uw toestel opgeslagen. Dit is enkel om het voor u in de toekomst makkelijker te maken nog eens van de site gebruik te maken. Hierdoor hoeven we de gegevens niet op onze servers op te slaan, en is daardoor uw privacy naar onze mening beter gewaarborgd. De gegevens blijven op uw toestel bewaard tot deze worden verwijderd, bijvoorbeeld door het leegmaken van de cache in uw instellingen of het de-installeren van de app.

Uw persoonlijke gegevens

Het doel van de applicaties van Mijn Bouwplanning is om u in contact te brengen met vakmannen. Daarvoor is het noodzakelijk dat we de gegevens die u invoert naar de vakman van uw keuze doorsturen. Technisch is het daardoor nodig dat wij de gegevens voor korte tijd op onze systemen bewaren tot de betreffende vakman de gegevens heeft opgehaald. De persoonlijke gegevens, zoals uw naam en telefoonnummer, worden na maximaal 1 maand geanonimiseerd. Gegevens zoals uw IP-adres en de tijdsstempel van uw bezoek, die vaak minder privacy gevoelig zijn, worden niet naar de vakman doorgestuurd maar wel langer bewaard. Deze laatste gegevens bewaren we voornamelijk voor statistische en beveiligingsdoeleinden en blijven maximaal 1 jaar bewaard.