Installateur chauffage in Gijzenzele

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Gijzenzele? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frederik Malfliet

7 minuten rijden naar Gijzenzele
7 minuten rijden

Artron

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Vermeulen en Zonen

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden

Ronny Van de Rostyne

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden

Vvc-technics

20 minuten rijden naar Gijzenzele
20 minuten rijden

Krist Picard

half uur rijden naar Gijzenzele
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Chauffa Technics

half uur rijden naar Gijzenzele
half uur rijden

O-TES

half uur rijden naar Gijzenzele
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Gijzenzele, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Gijzenzele, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Gijzenzele, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Baaigem, Balegem, Bavegem, Bottelare, Destelbergen, Gontrode, Heusden, Landskouter, Lemberge, Letterhoutem, Massemen, Melle, Merelbeke, Moortsele, Munte, Oordegem, Oosterzele, Schelderode, Scheldewindeke, Serskamp, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Vlierzele, Westrem, Wetteren

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.