Installateur chauffage in Balegem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Balegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frederik Malfliet

kwartier rijden naar Balegem
kwartier rijden

Krist Picard

kwartier rijden naar Balegem
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Artron

kwartier rijden naar Balegem
kwartier rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Vermeulen en Zonen

kwartier rijden naar Balegem
kwartier rijden

Ronny Van de Rostyne

half uur rijden naar Balegem
half uur rijden

Vvc-technics

half uur rijden naar Balegem
half uur rijden

Chauffa Technics

half uur rijden naar Balegem
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Balegem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Balegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Balegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Baaigem, Bavegem, Beerlegem, Bottelare, Dikkele, Elene, Gijzenzele, Grotenberge, Hillegem, Hundelgem, Landskouter, Leeuwergem, Letterhoutem, Moortsele, Munkzwalm, Munte, Oombergen, Oosterzele, Paulatem, Scheldewindeke, Sint-Lievens-Houtem, Strijpen, Velzeke-Ruddershove, Zottegem, Zwalm

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.