Installateur chauffage in Lemberge

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Lemberge? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frederik Malfliet

10 minuten rijden naar Lemberge
10 minuten rijden

Vermeulen en Zonen

10 minuten rijden naar Lemberge
10 minuten rijden

Ronny Van de Rostyne

kwartier rijden naar Lemberge
kwartier rijden

Artron

kwartier rijden naar Lemberge
kwartier rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Vvc-technics

20 minuten rijden naar Lemberge
20 minuten rijden

Krist Picard

half uur rijden naar Lemberge
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Lemberge, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Lemberge, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Lemberge, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Baaigem, Balegem, Bottelare, De pinte, Destelbergen, Gentbrugge, Gijzenzele, Gontrode, Heusden, Landskouter, Ledeberg, Massemen, Melle, Melsen, Merelbeke, Moortsele, Munte, Oosterzele, Schelderode, Scheldewindeke, Vurste, Westrem, Wetteren, Zevergem, Zwijnaarde

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Warmtepompen

Aarde, lucht of water; hier halen warmtepompen het grootste deel van hun energie uit. We kunnen dus wel zeggen deze manier bijzonder milieuvriendelijk is en energiezuinig.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.