Installateur chauffage in Sint-Lievens-Houtem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Sint-Lievens-Houtem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Artron

10 minuten rijden naar Sint-Lievens-Houtem
10 minuten rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Frederik Malfliet

kwartier rijden naar Sint-Lievens-Houtem
kwartier rijden

Krist Picard

kwartier rijden naar Sint-Lievens-Houtem
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Vermeulen en Zonen

20 minuten rijden naar Sint-Lievens-Houtem
20 minuten rijden

Chauffa Technics

half uur rijden naar Sint-Lievens-Houtem
half uur rijden

Ronny Van de Rostyne

half uur rijden naar Sint-Lievens-Houtem
half uur rijden

Vvc-technics

half uur rijden naar Sint-Lievens-Houtem
half uur rijden

O-TES

half uur rijden naar Sint-Lievens-Houtem
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

Chrina

half uur rijden naar Sint-Lievens-Houtem
half uur rijden
Ik ben Callebaut Christophe , installateur sanitair ,centrale verwarming en ventilatie . Ik heb 27 jaar ervaring en ben sinds 2008 zelfstandig . Ik probeer mijn klanten zo goed mogelijk te helpen en b...

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Sint-Lievens-Houtem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Sint-Lievens-Houtem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Sint-Lievens-Houtem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Balegem, Bambrugge, Bavegem, Borsbeke, Burst, Elene, Gijzenzele, Grotenberge, Hillegem, Landskouter, Leeuwergem, Letterhoutem, Moortsele, Oombergen, Oordegem, Oosterzele, Ottergem, Ressegem, Scheldewindeke, Velzeke-Ruddershove, Vlekkem, Vlierzele, Westrem, Zonnegem, Zottegem

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.