Installateur chauffage in Ophasselt

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Ophasselt? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Krist Picard

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Artron

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Chauffa Technics

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Frederik Malfliet

half uur rijden naar Ophasselt
half uur rijden

Chrina

half uur rijden naar Ophasselt
half uur rijden
Ik ben Callebaut Christophe , installateur sanitair ,centrale verwarming en ventilatie . Ik heb 27 jaar ervaring en ben sinds 2008 zelfstandig . Ik probeer mijn klanten zo goed mogelijk te helpen en b...

Vermeulen en Zonen

half uur rijden naar Ophasselt
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Ophasselt, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Ophasselt, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Ophasselt, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appelterre-Eichem, Aspelare, Deftinge, Erwetegem, Geraardsbergen, Godveerdegem, Grimminge, Hemelveerdegem, Herzele, Idegem, Lierde, Nederboelare, Nederhasselt, Ninove, Onkerzele, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Woubrechtegem, Zandbergen

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.

Warmtepompen

Aarde, lucht of water; hier halen warmtepompen het grootste deel van hun energie uit. We kunnen dus wel zeggen deze manier bijzonder milieuvriendelijk is en energiezuinig.