Installateur chauffage in Melle

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Melle? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frederik Malfliet

Melle
Melle

Ronny Van de Rostyne

kwartier rijden naar Melle
kwartier rijden

Vermeulen en Zonen

kwartier rijden naar Melle
kwartier rijden

Artron

kwartier rijden naar Melle
kwartier rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Vvc-technics

kwartier rijden naar Melle
kwartier rijden

Krist Picard

half uur rijden naar Melle
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Chauffa Technics

half uur rijden naar Melle
half uur rijden

O-TES

half uur rijden naar Melle
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Melle, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Melle, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Melle, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bavegem, Bottelare, Destelbergen, Gentbrugge, Gijzenzele, Gontrode, Heusden, Laarne, Landskouter, Ledeberg, Lemberge, Massemen, Merelbeke, Moortsele, Munte, Oordegem, Oosterzele, Schelderode, Scheldewindeke, Serskamp, Sint-Amandsberg, Westrem, Wetteren, Zevergem, Zwijnaarde

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.