Installateur chauffage in Ledeberg

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Ledeberg? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Ronny Van de Rostyne

7 minuten rijden naar Ledeberg
7 minuten rijden

Vvc-technics

10 minuten rijden naar Ledeberg
10 minuten rijden

Frederik Malfliet

10 minuten rijden naar Ledeberg
10 minuten rijden

Vermeulen en Zonen

10 minuten rijden naar Ledeberg
10 minuten rijden

Artron

half uur rijden naar Ledeberg
half uur rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Krist Picard

half uur rijden naar Ledeberg
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Ledeberg, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Ledeberg, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Ledeberg, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Afsnee, Bottelare, De pinte, Destelbergen, Drongen, Gent, Gentbrugge, Gijzenzele, Gontrode, Heusden, Landskouter, Lemberge, Mariakerke, Melle, Merelbeke, Moortsele, Oostakker, Schelderode, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zevergem, Zwijnaarde

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.