Installateur chauffage in Sint-Amandsberg

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Sint-Amandsberg? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Ronny Van de Rostyne

Sint-Amandsberg
Sint-Amandsberg

Vvc-technics

10 minuten rijden naar Sint-Amandsberg
10 minuten rijden

Frederik Malfliet

10 minuten rijden naar Sint-Amandsberg
10 minuten rijden

Vermeulen en Zonen

kwartier rijden naar Sint-Amandsberg
kwartier rijden

Artron

half uur rijden naar Sint-Amandsberg
half uur rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Sint-Amandsberg, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Sint-Amandsberg, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Sint-Amandsberg, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Afsnee, Beervelde, De pinte, Destelbergen, Desteldonk, Drongen, Evergem, Gent, Gentbrugge, Gontrode, Heusden, Laarne, Ledeberg, Lemberge, Lochristi, Mariakerke, Melle, Merelbeke, Oostakker, Sint-Denijs-Westrem, Sleidinge, Vinderhoute, Wondelgem, Zevergem, Zwijnaarde

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.