Installateur chauffage in Meensel-Kiezegem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Meensel-Kiezegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Ecowa

20 minuten rijden naar Meensel-Kiezegem
20 minuten rijden

Vandenberghen Interieur

20 minuten rijden naar Meensel-Kiezegem
20 minuten rijden

Tim Vandezande

half uur rijden naar Meensel-Kiezegem
half uur rijden

Bram Scheers

half uur rijden naar Meensel-Kiezegem
half uur rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Meensel-Kiezegem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Meensel-Kiezegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Meensel-Kiezegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Attenrode, Bekkevoort, Binkom, Bunsbeek, Glabbeek, Hoeleden, Houwaart, Kapellen, Kerkom, Kersbeek-Miskom, Kumtich, Linden, Lubbeek, Molenbeek-Wersbeek, Nieuwrode, Oplinter, Ransberg, Roosbeek, Sint-Joris-Winge, Sint-Margriete-Houtem, Sint-Pieters-Rode, Tielt, Tielt-Winge, Vissenaken, Waanrode

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.