Installateur chauffage in Bierbeek

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Bierbeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

10 minuten rijden naar Bierbeek
10 minuten rijden

Vandenberghen Interieur

kwartier rijden naar Bierbeek
kwartier rijden

Bram Scheers

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Ecowa

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Bierbeek, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Bierbeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Bierbeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beauvechain, Blanden, Boutersem, Haasrode, Hamme-Mille, Heverlee, Kerkom, Kessel lo, Korbeek-Lo, L'ecluse, Leuven, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meldert, Neervelp, Nodebais, Opvelp, Oud-Heverlee, Pellenberg, Roosbeek, Tourinnes-La-Grosse, Vaalbeek, Vertrijk, Willebringen

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.