Installateur chauffage in Meldert

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Meldert? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

kwartier rijden naar Meldert
kwartier rijden

Vandenberghen Interieur

20 minuten rijden naar Meldert
20 minuten rijden

Bram Scheers

half uur rijden naar Meldert
half uur rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Ecowa

half uur rijden naar Meldert
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Meldert, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Meldert, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Meldert, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beauvechain, Bierbeek, Bost, Boutersem, Hamme-Mille, Hoegaarden, Kerkom, Korbeek-Lo, Kumtich, Lathuy, L'ecluse, Lovenjoel, Neervelp, Nodebais, Oorbeek, Opvelp, Outgaarden, Roosbeek, Saint-Jean-Geest, Saint-Remy-Geest, Tienen, Tourinnes-La-Grosse, Vertrijk, Willebringen, Zétrud-Lumay

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.