Installateur chauffage in Kumtich

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Kumtich? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Vandenberghen Interieur

20 minuten rijden naar Kumtich
20 minuten rijden

Tim Vandezande

half uur rijden naar Kumtich
half uur rijden

Bram Scheers

half uur rijden naar Kumtich
half uur rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Kumtich, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Kumtich, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Kumtich, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Attenrode, Binkom, Bost, Boutersem, Bunsbeek, Glabbeek, Goetsenhoven, Hakendover, Hoegaarden, Kerkom, L'ecluse, Linden, Meldert, Neervelp, Oorbeek, Oplinter, Opvelp, Outgaarden, Roosbeek, Sint-Margriete-Houtem, Tienen, Vertrijk, Vissenaken, Willebringen, Zétrud-Lumay

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.