Installateur chauffage in Wezemaal

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Wezemaal? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Vandenberghen Interieur

7 minuten rijden naar Wezemaal
7 minuten rijden

Bram Scheers

10 minuten rijden naar Wezemaal
10 minuten rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Ecowa

kwartier rijden naar Wezemaal
kwartier rijden

Koen Van Rompaey

kwartier rijden naar Wezemaal
kwartier rijden

Tim Vandezande

half uur rijden naar Wezemaal
half uur rijden

Klimaworx

half uur rijden naar Wezemaal
half uur rijden
Een aangenaam binnenklimaat voor uw nieuwbouw of renovatie, dit is ons doel .Op zoek naar een betrouwbare partner voor je project? Airco, warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen hebben voor o...

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Wezemaal, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Wezemaal, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Wezemaal, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aarschot, Baal, Begijnendijk, Betekom, Buken, Gelrode, Haacht, Herent, Holsbeek, Keerbergen, Kessel lo, Kortrijk-Dutsel, Leuven, Linden, Nieuwrode, Rotselaar, Sint-Pieters-Rode, Tildonk, Tremelo, Veltem-Beisem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal, Wilsele, Winksele

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.