Installateur chauffage in Meerbeek

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Meerbeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Bram Scheers

10 minuten rijden naar Meerbeek
10 minuten rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Vandenberghen Interieur

kwartier rijden naar Meerbeek
kwartier rijden

Tim Vandezande

kwartier rijden naar Meerbeek
kwartier rijden

Koen Van Rompaey

20 minuten rijden naar Meerbeek
20 minuten rijden

Sanitechnique

half uur rijden naar Meerbeek
half uur rijden

Puttaert

half uur rijden naar Meerbeek
half uur rijden

De Smedt HVAC

half uur rijden naar Meerbeek
half uur rijden

Ecowa

half uur rijden naar Meerbeek
half uur rijden

AS Technics

half uur rijden naar Meerbeek
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Meerbeek, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Meerbeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Meerbeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Berg, Bertem, Buken, Duisburg, Erps-Kwerps, Everberg, Herent, Heverlee, Kampenhout, Korbeek-Dijle, Kortenberg, Leefdaal, Leuven, Nederokkerzeel, Neerijse, Nossegem, Oud-Heverlee, Steenokkerzeel, Tervuren, Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Wezembeek-Oppem, Winksele, Zaventem

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.