Installateur chauffage in Leefdaal

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Leefdaal? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

10 minuten rijden naar Leefdaal
10 minuten rijden

Vandenberghen Interieur

kwartier rijden naar Leefdaal
kwartier rijden

Bram Scheers

kwartier rijden naar Leefdaal
kwartier rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Leefdaal
half uur rijden

Sanitechnique

half uur rijden naar Leefdaal
half uur rijden

De Smedt HVAC

half uur rijden naar Leefdaal
half uur rijden

AS Technics

half uur rijden naar Leefdaal
half uur rijden

Puttaert

half uur rijden naar Leefdaal
half uur rijden

Ecowa

half uur rijden naar Leefdaal
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Leefdaal, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Leefdaal, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Leefdaal, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bertem, Duisburg, Erps-Kwerps, Everberg, Heverlee, Huldenberg, Korbeek-Dijle, Kortenberg, Leuven, Loonbeek, Meerbeek, Nederokkerzeel, Neerijse, Nossegem, Ottenburg, Oud-Heverlee, Sint-Agatha-Rode, Sint-Joris-Weert, Tervuren, Vaalbeek, Veltem-Beisem, Vossem, Wezembeek-Oppem, Winksele, Zaventem

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.