Installateur chauffage in Bertem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Bertem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

10 minuten rijden naar Bertem
10 minuten rijden

Vandenberghen Interieur

10 minuten rijden naar Bertem
10 minuten rijden

Bram Scheers

kwartier rijden naar Bertem
kwartier rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Elecvision

half uur rijden naar Bertem
half uur rijden

Sanitechnique

half uur rijden naar Bertem
half uur rijden

De Smedt HVAC

half uur rijden naar Bertem
half uur rijden

Puttaert

half uur rijden naar Bertem
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Bertem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Bertem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Bertem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Blanden, Duisburg, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Heverlee, Kessel lo, Korbeek-Dijle, Kortenberg, Leefdaal, Leuven, Loonbeek, Meerbeek, Nederokkerzeel, Neerijse, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Tervuren, Tildonk, Vaalbeek, Veltem-Beisem, Vossem, Wilsele, Winksele

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Centrale of decentrale verwarming

De warmte bij centrale verwarming wordt via leidingen verdeeld over de woning, m.a.w. 1 toestel (de centrale ketel) wekt de warmte op. Bij decentrale verwarming daarentegen staan afzonderlijke toestellen in voor de warmteproductie in de verschillende ruimtes.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.