Installateur chauffage in Neerijse

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Neerijse? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

Neerijse
Neerijse

Vandenberghen Interieur

kwartier rijden naar Neerijse
kwartier rijden

Bram Scheers

20 minuten rijden naar Neerijse
20 minuten rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Neerijse
half uur rijden

AS Technics

half uur rijden naar Neerijse
half uur rijden

Sanitechnique

half uur rijden naar Neerijse
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Neerijse, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Neerijse, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Neerijse, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Archennes, Bertem, Biez, Blanden, Bossut-Gottechain, Duisburg, Everberg, Grez-Doiceau, Haasrode, Hamme-Mille, Heverlee, Huldenberg, Korbeek-Dijle, Leefdaal, Loonbeek, Meerbeek, Nethen, Ottenburg, Oud-Heverlee, Overijse, Sint-Agatha-Rode, Sint-Joris-Weert, Tervuren, Vaalbeek, Vossem

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.