Installateur chauffage in Heverlee

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Heverlee? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Vandenberghen Interieur

10 minuten rijden naar Heverlee
10 minuten rijden

Tim Vandezande

10 minuten rijden naar Heverlee
10 minuten rijden

Bram Scheers

kwartier rijden naar Heverlee
kwartier rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Heverlee
half uur rijden

Ecowa

half uur rijden naar Heverlee
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Heverlee, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Heverlee, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Heverlee, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bertem, Bierbeek, Blanden, Haasrode, Herent, Kessel lo, Korbeek-Dijle, Korbeek-Lo, Leefdaal, Leuven, Linden, Loonbeek, Lovenjoel, Meerbeek, Neerijse, Nethen, Opvelp, Oud-Heverlee, Pellenberg, Sint-Joris-Weert, Vaalbeek, Veltem-Beisem, Wijgmaal, Wilsele, Winksele

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.