Installateur chauffage in Leuven

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Leuven? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Vandenberghen Interieur

5 minuten rijden naar Leuven
5 minuten rijden

Tim Vandezande

10 minuten rijden naar Leuven
10 minuten rijden

Bram Scheers

kwartier rijden naar Leuven
kwartier rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Ecowa

half uur rijden naar Leuven
half uur rijden

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Leuven
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Leuven, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Leuven, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Leuven, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bertem, Bierbeek, Blanden, Haasrode, Herent, Heverlee, Holsbeek, Kessel lo, Korbeek-Dijle, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Meerbeek, Opvelp, Oud-Heverlee, Pellenberg, Sint-Pieters-Rode, Tildonk, Vaalbeek, Veltem-Beisem, Wijgmaal, Wilsele, Winksele

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.