Installateur chauffage in Wilrijk

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Wilrijk? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Klimaworx

half uur rijden naar Wilrijk
half uur rijden
Een aangenaam binnenklimaat voor uw nieuwbouw of renovatie, dit is ons doel .Op zoek naar een betrouwbare partner voor je project? Airco, warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen hebben voor o...

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Wilrijk
half uur rijden

Bjorn Robberechts

half uur rijden naar Wilrijk
half uur rijden
Jouw verwarming, mijn zorg! Steeds warm met Robberechts Bjorn! Al uw sanitaire problemen zijn zo opgelost met Robberechts Bjorn.

O-TES

half uur rijden naar Wilrijk
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

Puttaert

half uur rijden naar Wilrijk
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Wilrijk, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Wilrijk, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Wilrijk, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aartselaar, Antwerpen, Bazel, Berchem, Boechout, Boom, Borgerhout, Borsbeek, Burcht, Deurne, Edegem, Hemiksem, Hoboken, Hove, Kontich, Kruibeke, Lint, Mortsel, Niel, Reet, Rumst, Rupelmonde, Schelle, Waarloos, Zwijndrecht

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Warmtepompen

Aarde, lucht of water; hier halen warmtepompen het grootste deel van hun energie uit. We kunnen dus wel zeggen deze manier bijzonder milieuvriendelijk is en energiezuinig.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.