Installateur chauffage in Vorselaar

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Vorselaar? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Klimaworx

20 minuten rijden naar Vorselaar
20 minuten rijden
Een aangenaam binnenklimaat voor uw nieuwbouw of renovatie, dit is ons doel .Op zoek naar een betrouwbare partner voor je project? Airco, warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen hebben voor o...

Ecowa

half uur rijden naar Vorselaar
half uur rijden

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Vorselaar
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Vorselaar, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Vorselaar, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Vorselaar, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bouwel, Gierle, Grobbendonk, Halle, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lichtaart, Lille, Malle, Massenhoven, Morkhoven, Nijlen, Noorderwijk, Oostmalle, Poederlee, Pulderbos, Pulle, Tielen, Viersel, Vlimmeren, Wechelderzande, Westmalle, Zandhoven, Zoersel

Warmtepompen

Aarde, lucht of water; hier halen warmtepompen het grootste deel van hun energie uit. We kunnen dus wel zeggen deze manier bijzonder milieuvriendelijk is en energiezuinig.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.