Installateur chauffage in Olen

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Olen? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Klimaworx

20 minuten rijden naar Olen
20 minuten rijden
Een aangenaam binnenklimaat voor uw nieuwbouw of renovatie, dit is ons doel .Op zoek naar een betrouwbare partner voor je project? Airco, warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen hebben voor o...

Ecowa

20 minuten rijden naar Olen
20 minuten rijden

Koen Van Rompaey

half uur rijden naar Olen
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Olen, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Olen, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Olen, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bouwel, Eindhout, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Houtvenne, Hulshout, Itegem, Kasterlee, Laakdal, Lichtaart, Morkhoven, Noorderwijk, Oevel, Poederlee, Tielen, Tongerlo, Varendonk, Vorselaar, Vorst, Westerlo, Westmeerbeek, Wiekevorst, Zoerle-Parwijs

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.