Installateur chauffage in Itegem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Itegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Klimaworx

7 minuten rijden naar Itegem
7 minuten rijden
Een aangenaam binnenklimaat voor uw nieuwbouw of renovatie, dit is ons doel .Op zoek naar een betrouwbare partner voor je project? Airco, warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen hebben voor o...

Ecowa

kwartier rijden naar Itegem
kwartier rijden

Koen Van Rompaey

kwartier rijden naar Itegem
kwartier rijden

Bram Scheers

half uur rijden naar Itegem
half uur rijden
Kwalitatieve ventilatie voor elk project.

Vandenberghen Interieur

half uur rijden naar Itegem
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Itegem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Itegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Itegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beerzel, Begijnendijk, Berlaar, Bevel, Booischot, Bouwel, Gestel, Grobbendonk, Hallaar, Heist-Op-Den-Berg, Herenthout, Houtvenne, Hulshout, Kessel, Koningshooikt, Lier, Morkhoven, Nijlen, Noorderwijk, Olen, Putte, Schriek, Westmeerbeek, Wiekevorst, Zoerle-Parwijs

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.