Installateur chauffage in Affligem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Affligem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Chauffa Technics

5 minuten rijden naar Affligem
5 minuten rijden

Chrina

10 minuten rijden naar Affligem
10 minuten rijden
Ik ben Callebaut Christophe , installateur sanitair ,centrale verwarming en ventilatie . Ik heb 27 jaar ervaring en ben sinds 2008 zelfstandig . Ik probeer mijn klanten zo goed mogelijk te helpen en b...

Bjorn Robberechts

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden
Jouw verwarming, mijn zorg! Steeds warm met Robberechts Bjorn! Al uw sanitaire problemen zijn zo opgelost met Robberechts Bjorn.

Sanitechnique

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden

Artron

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

O-TES

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

Puttaert

20 minuten rijden naar Affligem
20 minuten rijden

De Smedt HVAC

20 minuten rijden naar Affligem
20 minuten rijden

AS Technics

half uur rijden naar Affligem
half uur rijden

Frederik Malfliet

half uur rijden naar Affligem
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Affligem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Affligem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Affligem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Asse, Baardegem, Borchtlombeek, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Essene, Hekelgem, Herdersem, Iddergem, Liedekerke, Mazenzele, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Okegem, Opwijk, Pamel, Sint-Katherina-Lombeek, Strijtem, Teralfene, Ternat, Wambeek, Welle

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.