Installateur chauffage in Roosdaal

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Roosdaal? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Chauffa Technics

7 minuten rijden naar Roosdaal
7 minuten rijden

Chrina

kwartier rijden naar Roosdaal
kwartier rijden
Ik ben Callebaut Christophe , installateur sanitair ,centrale verwarming en ventilatie . Ik heb 27 jaar ervaring en ben sinds 2008 zelfstandig . Ik probeer mijn klanten zo goed mogelijk te helpen en b...

AS Technics

20 minuten rijden naar Roosdaal
20 minuten rijden

Sanitechnique

20 minuten rijden naar Roosdaal
20 minuten rijden

Artron

20 minuten rijden naar Roosdaal
20 minuten rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

De Smedt HVAC

half uur rijden naar Roosdaal
half uur rijden

Puttaert

half uur rijden naar Roosdaal
half uur rijden

Bjorn Robberechts

half uur rijden naar Roosdaal
half uur rijden
Jouw verwarming, mijn zorg! Steeds warm met Robberechts Bjorn! Al uw sanitaire problemen zijn zo opgelost met Robberechts Bjorn.

O-TES

half uur rijden naar Roosdaal
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

Krist Picard

half uur rijden naar Roosdaal
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Roosdaal, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Roosdaal, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Roosdaal, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Borchtlombeek, Denderhoutem, Denderleeuw, Denderwindeke, Gooik, Iddergem, Leerbeek, Lennik, Liedekerke, Lieferinge, Meerbeke, Neigem, Oetingen, Okegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Outer, Pamel, Pollare, Schepdaal, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Martens-Lennik, Strijtem, Teralfene, Wambeek

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.