Installateur chauffage in Kobbegem

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Kobbegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Chrina

5 minuten rijden naar Kobbegem
5 minuten rijden
Ik ben Callebaut Christophe , installateur sanitair ,centrale verwarming en ventilatie . Ik heb 27 jaar ervaring en ben sinds 2008 zelfstandig . Ik probeer mijn klanten zo goed mogelijk te helpen en b...

Sanitechnique

5 minuten rijden naar Kobbegem
5 minuten rijden

De Smedt HVAC

7 minuten rijden naar Kobbegem
7 minuten rijden

Puttaert

10 minuten rijden naar Kobbegem
10 minuten rijden

Bjorn Robberechts

10 minuten rijden naar Kobbegem
10 minuten rijden
Jouw verwarming, mijn zorg! Steeds warm met Robberechts Bjorn! Al uw sanitaire problemen zijn zo opgelost met Robberechts Bjorn.

Chauffa Technics

kwartier rijden naar Kobbegem
kwartier rijden

O-TES

20 minuten rijden naar Kobbegem
20 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Zit nooit in de kou - Degelijk werk voor een degelijke prijs

AS Technics

20 minuten rijden naar Kobbegem
20 minuten rijden

Artron

half uur rijden naar Kobbegem
half uur rijden
Sinds 1996 staat Artron Bvba met raad en daad klaar voor alle CV- airco en warmtepomp installaties, Sanitair of loodgieterijwerken. Meer dan 20 jaar professionele- en kwaliteitsdiensten.

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Kobbegem, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Kobbegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Kobbegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Asse, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Brussegem, Dilbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Hamme, Jette, Koekelberg, Mazenzele, Meise, Merchtem, Molenbeek-Saint-Jean, Mollem, Relegem, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Strombeek-Bever, Ternat, Wemmel, Wolvertem, Zellik

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.