Installateur chauffage in Waterloo

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Waterloo? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

AS Technics

kwartier rijden naar Waterloo
kwartier rijden

Tim Vandezande

half uur rijden naar Waterloo
half uur rijden

Sanitechnique

half uur rijden naar Waterloo
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Waterloo, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Waterloo, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Waterloo, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Alsemberg, Beersel, Braine-L'alleud, Braine-Le-Chåteau, Couture-Saint-Germain, Céroux-Mousty, Dworp, Genval, Glabais, Haut-Ittre, Hoeilaart, Huizingen, La hulpe, Lasne, Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Linkebeek, Maransart, Ohain, Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, Plancenoit, Rhode-Saint-Genése, Rixensart, Uccle, Ukkel, Wauthier-Braine

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.