Installateur chauffage in Plancenoit

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Plancenoit? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

AS Technics

half uur rijden naar Plancenoit
half uur rijden

Tim Vandezande

half uur rijden naar Plancenoit
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Plancenoit, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Plancenoit, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Plancenoit, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Baisy-Thy, Baulers, Bousval, Braine-L'alleud, Couture-Saint-Germain, Céroux-Mousty, Genappe, Genval, Glabais, Haut-Ittre, Houtain-Le-Val, La hulpe, Lasne, Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Limelette, Loupoigne, Maransart, Ohain, Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, Rixensart, Thines, Vieux-Genappe, Waterloo, Wauthier-Braine, Ways

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Centrale of decentrale verwarming

De warmte bij centrale verwarming wordt via leidingen verdeeld over de woning, m.a.w. 1 toestel (de centrale ketel) wekt de warmte op. Bij decentrale verwarming daarentegen staan afzonderlijke toestellen in voor de warmteproductie in de verschillende ruimtes.

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.