Installateur chauffage in Glimes

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Glimes? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

half uur rijden naar Glimes
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Glimes, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Glimes, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Glimes, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Autre-Eglise, Bomal, Dongelberg, Enines, Folx-Les-Caves, Geest-GŽrompont-Petit-Rosire, Grand-Rosière-Hottomont, GŽrompont, Huppaye, Incourt, Jauchelette, Jodoigne, Jodoigne-Souveraine, Lathuy, Longueville, Opprebais, Orbais, Orp-Le-Grand, Perwez, Ramillies, Roux-Miroir, Saint-Jean-Geest, Saint-Remy-Geest, Thorembais-Saint-Trond, ZŽtrud-Lumay

Vloerverwarming

Vloerverwarming is gelijkaardig aan radiatoren: De CV-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Om precies te zijn wordt de warmte bij vloerverwarming verdeelt via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketel, welke ook werkt op aardgas of mazout. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken, m.a.w. hierdoor krijg je besparing op je energiefactuur. Condensatieketels zijn milieuvriendelijk en heel zuinig.

Biomassaketel

Een biomassaketel maakt gebruik van organische brandstoffen zoals hout, pellets en houtsnippers om je woning te verwarmen.