Installateur chauffage in Wavre

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Wavre? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

kwartier rijden naar Wavre
kwartier rijden

AS Technics

half uur rijden naar Wavre
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Wavre, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Wavre, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Wavre, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bierges, Bonlez, Chaumont-Gistoux, Corbais, Corroy-Le-Grand, Court-Saint-Etienne, Couture-Saint-Germain, Céroux-Mousty, Dion-Valmont, Genval, HŽvillers, La hulpe, Lasne, Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Limal, Limelette, Louvain-La-Neuve, Maransart, Mont-Saint-Guibert, Ohain, Ottenburg, Ottignies, Ottignies-Louvain-La-Neuve, Plancenoit, Rixensart

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Vervolgens kan je dit warme water gebruiken in de badkamer, of zelfs in een zwembad.

Convectoren

Een convector produceert voornamelijk convectiewarmte. Door onderdruk zuigt de convector onderaan koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmeluchtcirculatie in werking. Warm water stroomt door een smalle buis onderaan het toestel, die omgeven is door aluminium lamellen. De lamellen vergroten het contact met de omringende lucht en fungeren als warmtewisselaar.