Installateur chauffage in Limal

Is uw verwarming aan een onderhoudsbeurt toe, of wilt u een nieuwe installatie laten aanleggen? Dan verkiest u toch ook graag een vakman uit de buurt van Limal? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Vandezande

kwartier rijden naar Limal
kwartier rijden

AS Technics

half uur rijden naar Limal
half uur rijden

Bij eender welk verwarmingsprobleem in Limal, hier bent u op de juiste plaats!

De chauffage dient zeker tijdens de wintermaanden op de juiste wijze te werken. Laat daarom uw bestaande verwarmings installatie tijdig en geregeld controleren door een erkende vakman. Of bent u op zoek naar een nieuwe verwarming, of een vervanging van de bestaande? Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde installateurs in en rond Limal, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw verwarming in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw chauffage in de buurt van Limal, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bierges, Bonlez, Corbais, Corroy-Le-Grand, Court-Saint-Etienne, Couture-Saint-Germain, Céroux-Mousty, Dion-Valmont, Genval, HŽvillers, La hulpe, Lasne, Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Limelette, Longueville, Louvain-La-Neuve, Maransart, Mont-Saint-Guibert, Ohain, Ottenburg, Ottignies, Ottignies-Louvain-La-Neuve, Plancenoit, Rixensart, Wavre

Hoogrendementsketels

De hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout (stookolie) en heeft een hoger rendement dan de standaard gasketel. De prijs van dergelijk ketel is snel terug verdiend door het lage verbruik.

Radiatoren

In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. Het water warmt de buizen of panelen (gemaakt van staal, aluminium of gietijzer) op en vervolgens verwarmen de buizen of panelen de omringende lucht. De warmte die zo in de ruimte ontstaat, is een combinatie van stralingswarmte en convectiewarmte.

Warmtepompen

Aarde, lucht of water; hier halen warmtepompen het grootste deel van hun energie uit. We kunnen dus wel zeggen deze manier bijzonder milieuvriendelijk is en energiezuinig.